Lördag

Igår var nog den mest onödiga dagen i skolan. Ingen lärare första lektionen och andra lektionen skulle några skriva prov så vi andra fick sitta utanför klassrummet och jobba individuellt. Detta resulterade i sju timmar i skolan utan något arbete alls. Sju meningslösa timmar.
Tänk vad många orangutanger vi skulle ha kunnat dansa med eller hur mycket nyponsoppa vi skulle hunnit dricka på den tiden. Men nej, all den tid gick till spillo och den kommer aldrig igen.

På kvällen cyklade jag till amanda. Det var en bra inverstering av min tid.
Vi bakade pizza, kollade på idol, spelade wii och drack en röd saft. Det var gott.
Jag gillar amanda, hon är min kusin. En bra sådan med!

Ikväll ska jag kolla på den stora matchen (för er som är helt avskurna från omvärlden, eller helt enkelt inte är en sporttönt som jag, kan jag upplysa er om att det är VM-kval: Sverige mot Portugal). Men nu, mina älskade paprikor, ska jag kolla på en vänner. detta underbara vänner.

Tack för mig.

onsdag!!

Hej vänner.
Idag har det varit träning för hela slanten. Fört begav vi oss till Idrottskliniken och gymmade, efter det så var skolan slut så Ida, jag och Simon gick till videomix och köpte godis åt Ida (jag har inte ätit en bit godis på 1 vecka och 2 dagar nu, stolt!), efter det så satte vi oss på den stora bussen allra längst bak och diskuterade dagens samtalsämnen.

Senare på eftermiddagen, efter jag hade ägnat mycket energi åt att göra ingenting alls, så begav jag mig till gymnastikhallen för de närmaste 3,5 timmarna skulle jag ha gymnastikträningar. Först ledare och sedan träna själv.

Nu är jag hemkommen och nyduschad, så därför funderar jag på att se på en film, jag har sovmorgon imorgon för vi börjar inte förän tolv :)

PUSS OCH KRAM, SKUMBANAN!

kort och jättegott!

Hej hopp!

Först vill jag börja med att be om ursäkt, jag har inte uppdaterat på länge.
Det har varit en fullspäckad helg :)
Bl.a. så tävlade mina superduper gymnaster, de kom åtta av tjugo. vilket är i stort sett en oehörd bragd!

Ikväll har jag och pappa lagat mat. Eller jag lagade den och pappa stod jämte och sa hur jag skulle göra. det blev svingott. Jag tror jag borde bli en stjärnkock.
Vi lagade en indisk currykyckling, serverat med ris, bananer och jordnötter. Det ni!

Nu ska jag kolla på shrek den tredje :D

so long suckers!

Andas ut, mina vänner!

Detta inlägg tillägnar jag alla ni som läste det förra och började bita på naglarna i ren nervositet och blev totalt sömnlösa under eftermiddagen av oro över hur det skulle gå för mig på provet.
Jag kan lugna er! Jag tror faktiskt det gick bra (peppar peppar!).
Det faktum att jag känner mig själv så pass bra d.v.s. jag vet att jag aldrig kommer plugga till prov, så jag försöker hänga med på lektionerna utan att somna istället, i kombination med en stor tur med frågorna ledde till mitt lyckande.
Så nu kan ni dra er en suck av lättnad. Min framtid är inte förstörd!

Tack för mig.

Fredag, underbara fredag!

Hej hopp mina kära bananer!

Nu sitter jag här i denna underbara skola Johan Bauer och bloggar lite. Egentligen ska vi ha engelska nu, men vi slutade en timme tidigare, inte illa må jag säga!
Förövrigt var engelskan väldigt slapp och underhållande. Det vi ägnade oss åt var att gå runt i den lilla och mysiga staden Växjö och prata om intressanta byggnader som gör Växjö unikt, t.ex. McDonalds och Bion! Sen blev jag bjuden på frukost av min lärare, tack för milkshaken och muffinsen Susy :)

Nu ska vi ha medicinskt grundkursprov efter lunchen, vilket jag inte ser fram emot alls. Detta beror på att jag hade planerat att jag skulle plugga i sista minuten hela dagen igår, men eftersom jag är en ganska lat människa så sköt jag upp det: ”äh, jag ska bara kolla på lite vänner” eller ”jag pluggar lite efter maten” vilket jag såklart inte gjorde.
Så nu är det min sista chans att plugga lite innan provet, och vad gör jag? Jo, jag bloggar! Det ska bli spännande att se hur detta kommer gå, Jag återkommer om ämnet.

Och jag kan meddela det god nyhet också.
Igår kväll, sent, näst intill natt. Jag hade precis slutit mina ögon och överlämnat hela min kropp till den underbara sömnen. Då knackar mamma på min dörr, tänder i taket och kastar någonting på mig (eller egentligen kastade hon ingenting men det blir en bättre story då, mer brutalt!). Jag blir först ganska arg, hur vågar hon komma in och störa min sömnprocedur? Men mina känslor ändrar sig snabbt när jag upptäcker vad föremålet var för något. MINA GLASÖGON! De har varit borta i flera veckor, jag har letat överallt, till och med övervägt att städa mitt rum för att hitta mina älsklingar, men de har varit puts väck!
Då frågar jag ju såklart det uppenbara frågan: ”var låg dem?!” döm min förvåning när hon svarar: ”I badrumsskåpet där du alltid lägger dem när du tar på dig linserna på morgonen” som om jag inte har letat där? Ett mysterium! men nu är dem tillbaka i alla fall och jag är glad som tusan.

tack för mig!

Torsdag.

Nu ska jag tala om för er, kära vänner, att idag är jag ledig!

Helt fri, som en fågel som nyss tagit sina första flygtag, och nu är redo för världen utanför det lilla fågelboet.
Dessvärre består min fria dag mest av plugg inför morgondagens stora prov i medicinisk grundkurs vilket kanske inte skulle vara så farligt om det inte skulle vara för det att anatomi det bästa sömnpillret som finns. Så mycket kaffe för min del idag!

Men för att fira min sista lediga torsdag så tänker jag lägga upp några bilder ifrån träningen igår, jag hann inte lägga upp som igår, eftersom mitt internet hastigt och lustigt tog livet av sig. r.i.p!






Stå på händer är alltid en kul grej, eller hur Emma?


Såhär ser slutet på vårt fristående ut :)


Trampett, Amanda :)


Skurvuppbyggnad, jag :)