BluesJasmine

Alla känner till begreppet. Det är vitt utbrett och jag tror att det flesta kan relatera till det..
Jag pratar om ordet spontanköp. De flesta har säkert gjort det någon gång. Tagit en godisbit som inte var menat att hamna i kundvagnen eller köpt en tröja på H&M fast pengarna borde gått till bensin. Ett spontanköp är helt enkelt ett inköp som inte var planerat utan bara skedde.
Självklart finns det en anledning till att jag inleder dagens blogginlägg med att skriva om uttycket spontanköp. Fallet är, som ni säkert redan listat ut, nämligen att jag gjorde ett spontanköp idag.
Mitt spontanköp skulle nog inte klassas som en utav de vanligare slagen. Jag köpte nämligen...


Ett munspel!

Ja, du läste rätt och inte nog med det. Jag älskar att! Hela eftermiddagen har jag suttit och blåst ut och blåst in. Helt fantastisk. Jag har till och med lärt mig att spela "Gubben Noak". Så vänta lite bara så kommer jag krossa dagen bluesstjärnor (vilka är förresten dagens bluesstjärnor? kan vara bra att veta namnet på ens konkurrenter!).


Jag och min nya älskling!


P.s. Jag har kommit på massa bra munspelsskämt nu med, men de är för fula för att skriva här! D.s.


flickan från 50-talet.

Jag och Amanda var i Ullared i helgen.
Då passade jag på att köpa papiljotter. Rosa. Lite kvinnligt sådär.
Detta inköp har nu resulterat i att jag, Jasmine Pettersson, sitter hemma, en fredagskväll, med mina rosa papiljotter i håret och håller tummarna på att jag kommer få fantastiska glamorösa filmstjärnelockar.
Varför? hör jag er tänka där hemma i stugorna. Varför har en 20-årig kvinna i 2010-talets Sverige papiljotter i håret? Detta är en mycket bra fråga, som jag förstår att ni grubblar över. Faktum är att jag har ett offentligt svar och en hypotes. Det offentliga svaret är att jag vill ha snygga lockar, utan att slita på håret med locktångar och fönar. Min hypotes är att jag har tittat aningen för mycket på Mad med (tv-serie, utspelar sig på 60-talet) och detta är en konstig konsekvens..
To be continued..
Eller inte.

Höstens planer.

Weeiihoo. Nu är det slut på vad-ska-jag-bli-när-jag-blir-stor-ångest! Eller ja, I alla fall för ett år.

Den 27:e augusti går flyttlasset upp till Värmdö där jag kommer bostätta mig under två terminer. Jag ska läsa till hälsocoach på folkhögskolan Lillsved. I och med utbildningen (om jag fått rätt saker för mig) så kommer jag bli peronlig tränare bl.a. och läsa ämnen som kostrådgivning och pedagogik.

Detta känns superbra! Dels för att det är en utbildning som passar mig och dels för att jag tror att hela upplevelsen med att studera på en folkhögskola är galet rolig!

Av denna anledning så ska jag väl försöka ta upp min kära blogg igen, så nära och kära kan ta del av mina galna upptåg och superduperspännande äventyr.

To be continued...


RSS 2.0