Jävla skitblogg.

Här har jag gått, förträffligt nöjd över mig själv som har lyckats hålla bloggen vid liv så länge. Föga visste jag att mina två senaste inlägg försvann i tomma intet och aldrig publicerades. Inlägg där jag verkligen beskrivit i minsta detalj alla aktiviteter som jag har hittat på. Eftersom jag är för lat för att skriva om allt igen kommer här en kort resumé:
 
Kubbturneringen i tisdags gick ganska dåligt. Vi förlorade alla utom den sista (men dock kan man ju säga att den sista var finalen, och eftersom "team småland plus göteborg" vann är vi the kubb masters!) 
 
I går var en galet händelserik dag som innehöll allt ifrån volleyboll, skeppsbrott, gymnastik, dopp i havet (x2!) och lite mys vid en icke existerande lägereld med tillhörande gitarr och sång. 
 
Idag har vi haft samarbetsövningar med hela skolan. En av de roligaste sakerna vi gjort hittills på skolan. Det gick ut på att man gick runt mellan olika stationer och tjänade Lillsvedspengar beroende på hur väl man utförde den tilldelade uppgiften. Lag korset, mitt lag, förstod dock inte det som alla andra lyckades haja direkt, nämligen att prestationer spelar kvitta om man har talang för fjäskning. Så när alla stationer var utförda så var vi lite fattigare än alla andra (de flesta hade över 30,000 lillsvedspengar när 30,000 var MAXSUMMAN man kunde få. hmmmmmm.) 
Pengarna man tjänat ihop skulle sedan gå till att köpa ingridienser för att bygga en tårta. Alltså hade inte vi råd med lyx, men vad gör det när kreativiteten flödar. En liten presentation av vår vision med tårtan så utnämndes vi till....
 
 
 
VINNARE! 
 
oh yes, we are the cake masters of Lillsved. Det ni!
 
När skolan var slut så körde vi ett bodypumppass och sedan åt vi biff stroganoff, mmm! 
Så nu har jag precis kommit hem från en liten promenix där jag tog lite bilder på naturen här:
 
 


 
 
 
 

Kubbturneringsdags!

Gud vad jag trivs här! Det är så otroligt mysigt. Som ett jättestort läger, fast i ett år. 
 
Igår efter middagen så körde vi ett bodypump-pass i skolans aula tillsammans med en tjej som gick Idrottspedagog förra året och som nu även ska plugga till Hälsocoach. Efter det så spelade vi volleyboll tills kvällningen. Efter en välförtjänt dusch så tittade vi på film i Elemhemmets (huset där jag bor) grupprum. 
 
På skolan går ungefär 100 elever, varav cirka 70 stycken bor på skolan. Vi är 2 Hälsocoachklasser (som jag pluggar) 1 Idrottspedagogklass och en Hälsa & Idrottsklass. 
 
Nu på morgonen så ska hälsocoacherna ha kubbturnering, solen skiner och det känns toppen just nu! 

Lillsved.

Nu sitter jag här. I mitt nya hem. På min nya skola, Lillsved.
 
Än så länge känns det fantastiskt bra. Det är så mycket nytt. Nya människor, ny miljö och nya upplevelser. Än så länge har alla intryck bara varit positiva. 
 
Det är lite speciellt det där med första dagen på en helt ny skola. Alla är lite sådär osäkra, nervösa och förväntansfulla. Det krävs lite mod för att slå sig ner vid ett bord i matsalen med bara nya ansikten kring det. Men efter ett tag, när man har skakat hand med 90 personer och glömt bort deras namn lika fort som de sades så märker man att detta inte alls är så farligt. Alla är i samma sits och är lika nervösa.
 
Bara på dessa få timmar som jag har varit här jag har hunnit skratta lika mycket som jag gjorde hela förra vecka, och då skulle jag ändå inte beskriva mig som någon tråkig person.
 
Området är jättefint med en vacker natur som ligger precis vid havet med massor med möjligheter till träning och andra aktiviteter. 
 
Nu ska vi snart äta middag och jag har bestämt dejt med tjejerna som bor i samma korridor som mig, så jag måste sticka. Men jag uppdaterar snart igen!
 
Här kommer bilder på mitt rum i alla fall
 
 
Mitt rum sett ifrån korridoren 
 
Mitt rum sett ifrån fönstret.
 
 
 
 
och mina två gaderober!
 
 
:
 
 

RSS 2.0