Update på Klantjasmine

Spillde te över min dator och lyckades glömma bort att hämta min lillebror på fritids..


Glömde att berätta..

Jag är en väldigt klantig person. En sådan som lyckas riva ner allting inom fem meter, skicka fel sms till fel person och göra bort mig i allmänhet. Jag var t.ex. på fest i helgen och framstod som världens fyllo (halkade på golvet, rev ner glas och tappade saker) när jag inte ens var full, utan bara mig själv.

Nu har jag precis lyckas vara klantig igen..
Det är nämligen såhär att jag tränar en grupp gymnaster.
Så imorgon ska jag iväg och insåg att jag inte alls kan träna dem då, så jag agerar superwoman och smsar alla tränare i hela föreningen om att jag behöver deras superhjälp att hoppa in och träna, istället för mig.
Svaret jag får är att jag inte alls ska vara tränare imorgon, utan det är några andra som tränar då? Utan jag är inte tränare förrän nästa vecka.

Så problemet är löst, och jag lyckades ge alla tränare i föreningen dåligt samvete, för de inte kunde ställa upp, på köpet! Bra Jasmine :)


Ljuv frid i hemmet!

Jag fullkomligt älskar att vara ensam hemma.
Sitter och njuter under värmefilten av det nybryggda kaffet som jag fixat till!
Kaffe är en komplicerad grej, man måste nämligen inneha ett nobelpris för att lyckas med en god kopp.
De hjälpmarkeringarna som står på bryggaren stämmer ju inte alls för att få ett gott kaffe!

Därför har jag utvecklat en specialteknik. Ett nödlösning att ta till när den säkra planen (be mamma fixa kaffet) inte funkar. Då får jag använda min mugg ni ser på bilden. Jag fyller denna mugg med vatten och sedan häller det vidare i kaffebryggaren. En full mugg med vatten motsvarar tre stora mått med kaffepulver! Tar jag två muggar, så blir det alltså sex överfulla mått kaffepulver. Svårare än så är det inte.
Sen finns det ju två små hakar med detta med: jag måste minnas hur överfulla måtten ska vara, det går inte med strukna mått för då blir kaffet svagt och blaskigt. Det andra problemet är att om mig fina mugg är odiskad så går detta moment inte att genomföra och jag blir kaffelös, men det är smällar man får ta!

Nobelpris till mig tack?


Observera min fina kaffemugg från Sagaform, en riktig tuffing!


Back on track!

Jag har börjat blogga igen!

Jag tog ett drastiskt beslut för tio minuter sen: Jag ska börja blogga igen.
Nu när det är kris på arbetsmarknaden, jag tar studenten och har inga framtidsplaner what so ever, så fick jag en genealisk och bergssäker plan: Jag ska bli en framgångsrik bloggerska!
Jag kan riktigt se mig själv vandra runt på nya filmpremiärer med paparazzis jagandes efter mig. 

Dock vet jag inte hur jag ska lyckas.
Jag känner inte hela sveriges/världens kändiselit, vilket tydligen är ett måste. (Har dock Kim Källströms autograf någonstans i gömmorna, det kanske duger?)
Man måste också ha en walk in closet som är fylld med kläder. (Dock har mitt rum varit en gaderob, och det ligger massor med kläder på golvet?)
Kanske kan funka detta ändå. Jag känner redan hur pengarna rullar in :)



                                         




RSS 2.0