En sprucken kondom - 2,1 miljarder anhängare.

Tänk er denna artikeln i Aftonbladet:

En 13-årig flicka blir på smällen. Hon har ett förhållande, men påstår att han inte är pappan.
Hon påstår nämligen att hon inte har haft sex med någon alls. Det var en ängel som steg ner från himlen och berättade för henne att hon fått uppgift att föda Guds barn.
Fotografen för Aftonbladet har också tagit en bild. Den föreställer en höggravid Maria och hennes pojkvän Josef. De ser sådär förtvivlade ut, som bara aftonbladet kan lyckas framställa någon.

Hur hade detta sett ut i dagens samhälle? Man hade tyckt synd om stackars Josef som inte förstod att Maria hade varit med någon annan och kondomen sprack, sen hade man vänt blad och fortsatt läsa vidare tidningen.
Kanske någon stackare på SSS som hade trott på att Messias hade kommit, men annars njae.

Dessutom hade aftonbladet inte publicerat artikeln, de hade hellre velat att Maria och Josef skulle se tragiska ut under rubriken "Tvingades fly till Betlehem. Får ingen ersättning från försäkringskassan".

Fast om man jämför med andra händelser i bibeln så är Maria inte så konstigt.
Vad sägs om Lot. En liten gubbsjuk jävel som först ger bort sina döttrar att våldtas och sen låter döttrarna föröka sig med honom själv för att deras gener ska spridas vidare (för det hade ju varit en skam om deras unika gener dog ut).

Hur hade det sett ut i aftonbladet?
"Sexskandalen i Sodom. Sluten psykriatisk vård till sexpappan".
Ja, det hade nog inte blivit en del av en stor religion i alla fall. Om det hade det så hade det kommit att heta "Sexsekten" eller något liknande i dagstidningarna.



 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0